Нововведення по єдиному соціальному внеску

В рамках реформи ЄСВ пропонується з 1 січня 2015 створити Фонд соціального страхування України, об'єднавши Фонд соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань і Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

Для легалізації заробітної плати та зайнятості передбачається ряд змін до законодавства про оплату праці, адміністративне та кримінальне законодавство. Документом, зокрема, встановлюється, що працівник не може бути допущений до роботи без укладення трудового договору в письмовій формі і повідомлення ГФС про прийом працівника на роботу.

У разі виявлення оформлення трудових відносин без укладення трудового договору, роботи на умовах неповного робочого часу при фактичному виконанні роботи повний робочий час приймається рішення про виплату працівникові зарплати не нижче середньої по відповідному виду економічної діяльності без урахування фактично виплаченої зарплати, про нарахування та сплату ПДФО та суми ЄСВ за встановлений період роботи.

Також передбачаються фінансові санкції для юросіб та ФОП у вигляді штрафу в розмірі від 1 до 30 мінімальних заробітних плат за допуск працівника до роботи без оформлення трудових відносин, оформлення працівника на неповний робочий час у разі фактичного виконання роботи повний робочий час, виплати зарплати без нарахування та сплати ЄСВ та податків, порушення термінів виплати зарплати більш ніж за 1 місяць, виплати не в повному обсязі, недотримання мінімальних державних гарантій в оплаті праці та порушення інших вимог трудового законодавства.